فهرست جزوه :
هدف از ارائه ی درس آزمایشگاه میکزوب شناسی مواد غذایی
نکات ایمنی
تاریخچه میکروبیولوژی آزمایشگاهی و محیط های کشت میکروبی
مروری بر وسایل آزمایشگاهی
نمونه برداری
مواد ضدعفونی کننده مورد استفاده در آزمایشگاه ها
آشنایی و کار با میکروسکوپ
انواع محیط کشت و نحوه ی ساخت آنها
رقیق سازی
کشت باکتزی ها
شکل و حالت کلونی ها
استفاده از معرف های رنگی در محیط های کشت
شمارش کلی باکتزی ها
رنگ آمیزی میکرواورگانیسم ها(ساده، منفی، گرم، اسپور، کپسول)
کشت و بزرعی کپک ها
کشت و بزرعی هخوزها
تعیین برخی از میکروارگانیسم های خاص در مواد غذایی – کلی فرم ها
تعیین برخی از میکروارگانیسم های خاص در مواد غذایی – سالمونلا
تعیین برخی از میکروارگانیسم هایی خاص در مواد غذایی – استاقیلو کوکوس اورئوس
تعیین برخی از میکروارگانیسم های خاص در مواد غذایی – بباسیلوس سرئوس
تعیین برخی از میکروارگانیسم های خاص در مواد غذایی – کلستردیوم پرفرنژنس ( ولشای)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.